Afbeelding

Uw opticien in Millingen!

Algemeen Zaken Nieuws

Vanaf 4 maart , is er in Millingen weer een optiek zaak gevestigd.

Peter en Lia Mol openen dan hun gezellige winkel, " Mol Optiek " aan de Heerbaan ( naast slagerij van der Velden)

Mooie, leuke brillen, in elke prijsklasse, vanzelfsprekend van goede kwaliteit met de service die u van ons mag verwachten, dat is hun "motto"

Of u nu op zoek bent naar een complete bril inclusief glazen voor negen en negentig euro, of een handgemaakt houten montuur, bij "Mol Optiek"

vindt u het allemaal.

Peter en Lia vinden het belangrijk, dat iedereen zich prettig voelt in hun winkel, vandaar dat ze gekozen hebben voor een laagdrempelige, huislijke sfeer.

Ruim 37 jaar waren Peter en Lia actief in Nijmegen , op het Plein 1944 , eerst als " Het Huis de Brillenmaker " later overgegaan in " het Huis Eye Wish Opticiens "

Bekende merken zoals Ray ban, Henry Julien, Sir John, Clayton Franklin, Jaquar, Tree Spectacles, allemaal overzichtelijk gepresenteerd.

Ze vinden het belangrijk, dat u, het juiste montuur geadviseerd krijgt, zowel qua uitstraling als pasvorm.

Ook voor de aanmeting van contactlenzen kunt u prima terecht bij "Mol Optiek", ze werken met alle soorten contactlenzen, voor zowel dagelijks gebruik of om af te wisselen met uw bril.

Uiteraard is iedereen ook welkom voor een gratis oogmeting en oogdrukmeting.

Het declareren van uw zorgvergoeding nemen ze voor u uit handen, "Mol Optiek" werkt samen met alle zorgverzekeraars, wel zo makkelijk!

Peter en Lia nodigen u uit op vrijdag 3 Maart tussen 14.00 uur en 20.00 uur om gezellig kennis te komen maken en te genieten van een hapje en een drankje. Voor elke bezoeker is er een leuke goodiebag.

Graag tot ziens !

Peter en Lia mol

Mol Optiek Heerbaan 132b Millingen a/d Rijn telefoon 0481-769113 info@mol-optiek.nl www.mol-optiek.nl

Uitgelicht

Digitale krant