Afbeelding
Foto: Rene Hendriks

Dans en gym bij KBO Beek

Algemeen

Foto: René Hendriks

BEEK - Iedereen kan zich fit dansen bij de KBO Beek, iedere maandagmiddag vanaf 15.30 uur een uurtje ritmisch bewegen onder deskundige leiding van Chiquita Zonneveld in het Kulturhus Beek, een verfijnde vorm van bewegen zodat lichaam en geest de week nog beter aankunnen.

Kom kijken of nog beter doe direct mee, probeer het uit de eerste twee lessen zijn kosteloos, u proeft meteen de gezelligheid van deze groep. Dus waarom thuisblijven zitten wanneer u de mogelijkheid wordt geboden om in een fijne ambiance de week te starten. Contactpersoon van Dons je Fit is Marlijn Satink-van der Struyk, 024 6841255. Er zijn nog plaatsen open die vragen om bezet te worden.

Maar de KBO Beek doet nog meer voor uw welzijn. Zoals lijndansen op de woensdagmorgen vanaf 10.00 uur. Ans en Koos brengen de deelnemers in vijf kwartier de fijne kneepjes bij, een heel gezellige enthousiaste leden houdt door deze vorm van bewegen de conditie op peil, tussendoor een koffiepauze. Contactpersoon Marian Bekker- de Roos, 024 6421813

Meer bewegen voor ouderen (MBVO) op maandagmiddag 14.00 uur. Een klein uurtje rekken en strekken om de week soepel te beginnen, Chiquita helpt u hierbij, na afloop onder het genot van een kopje koffie nog even socializeren. Contactpersoon Truuske van Esch-van Aggel, 024 6635210

De KBO Beek biedt u ook de mogelijkheid om te fietsen, te wandelen en om koersbal te spelen, dé sport voor de echte senior. Deze wordt iedere woensdagmiddag beoefend vanaf 14.30 uur in `t Höfke. Contactpersoon Herman Roelofs 024 6843223.

"Voor 20 euro per kalender jaar is voor u ook de mogelijkheid daar om deel te nemen aan alle activiteiten", aldus Gérard Tesser, voorzitter KBO Beek, de sportiefste seniorenvereniging van Beek.

Uitgelicht

Digitale krant