Logo gemeentenieuwsonline.nl

Lijkt het je helemaal te gek om muziek te maken?

Lijkt het je helemaal te gek om muziek te maken?

REGIO - Ben je zes jaar of ouder of zit je in groep 3 of 4 en lijkt het je helemaal te gek om muziek te gaan maken? Dan is AMV bij fanfare Sint-Cecilia iets voor jou!

Na de zomervakantie start er weer een nieuwe groep. AMV staat voor algemene muzikale vorming en geeft kinderen een goede basis voor het maken van muziek.

Dit wordt in groepsvorm gedaan. Ze doen verschillende dingen zoals praten over muziek, bewegen op muziek, luisteren naar muziek en natuurlijk het bespelen van diverse muziekinstrumentjes. Ook worden de volgende muziekeigenschappen behandeld: hoog/laag; hard/zacht; snel/langzaam enzovoort.

Het lesprogramma duurt in principe twee jaar, maar kan ook één jaar zijn als blijkt dat de leerling toe is aan het bespelen van een instrument. "Wilt u uw zoon/dochter aanmelden of heeft u vragen dan kunt u mailen naar opleiding@fanfare-stcecilia.nl. Kijk ook eens op www.fanfare-stcecilia.nl."

Donateursactie

omroep Berg en Dal

BERG EN DAL - Vorig jaar heeft Omroep Berg en Dal een donateursactie gehouden onder naam 'Vrienden van Omroep berg en Dal'. De deelnemers maakten kans om een gratis passagiersvlucht te winnen bij de Zzweefclub in Malden.

Dit jaar zijn er drie vluchten door de zweefclub ter beschikking gesteld. Inmiddels heeft de eerste trekking plaats gevonden en deze zal worden getoond in de tv-uitzending van 7 tot 12 augustus. De winnaars krijgen persoonlijk bericht met de uitnodiging voor de gratis vlucht.

"Wilt u ook kans maken op deze prijs, meldt u dan aan als 'Vriend van Omroep Berg en Dal' en u steunt bovendien deze Omroep. U kunt uw aanmelding per mail zenden aan: redactie@omroepbergendal.nl of bel naar de studio 024 3976299."

Reageer als eerste
Meer berichten