Afbeelding
Foto: Rene Hendriks

KBO Beek bezoekt Museum voor Nostalgie en Techniek

Algemeen

Foto: René Hendriks

BEEK - Donderdag 10 augustus vertrok om 13.30 uur de bus van vervoersbedrijf Leenders met de leden van de Beekse KBO naar het Museum voor Nostalgie en Techniek in Langenboom, waaar ook het politiemuseum van Henk Baron is ondergebracht.

"We werden ontvangen met koffie of thee, waarbij we uitleg kregen van Willem over het hoe en wat, in groepen gingen wij door het museum, waar duizenden voorwerpen en machines uit de goede ouwe tijd konden worden bekeken. De tijd toen alles, die volgens enkelen nog beter was en het allemaal zelf gedaan moest worden, met meer tijd was voor elkaar dan nu. Nadat er alles was bekeken, was er een nabeschouwing met 'n drankje. Rond 17.30 uur vertrok de bus weer richting Beek, waar de leden die zich daarvoor opgegeven hadden deelnamen aan een voortreffelijk drie gangen menu bij hotel 't Spijker.

Een echte KBO Beek-uitstap, waar de deelnemers nog graag op zullen terugkijken en dat kunt u ook want huisfotograaf René Hendriks legde alles vast op de digitale plaat. Op de gebruikelijke sites zijn de foto's te bewonderen.

Ook u kunt educatie en gezelligheid opdoen bij de seniorenvereniging van Beek, voor 20 euro per kalender jaar bent u ook lid van de KBO Beek, voelt u zich nog niet direct aangesproken om lid te worden; 20 euro doneren en ook u krijgt de WijSR het lijfblad van de KBO-PCOB thuis met alle voordelen van dien als dank voor uw steun. Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, vertelt u er graag alles over."

Uitgelicht

Digitale krant