Logo gemeentenieuwsonline.nl

Groesbeek bedankt: het was fantastisch!

GROESBEEK - Afgelopen week was het weer feest op De Horst. Op maandag verzamelden de schutters van schutterij Sint-Hubertus bij de feesttent om in optocht het nieuwe koningspaar te begroeten bij het schuttersgebouw.

Dit jaar was er wat meer tijd ingeruimd voor de broodjes en koffie, de heilige mis was om 10.00 uur. De hele stoet mensen, met onder hen een aantal ‘efkes wachte’-invallers vertrok richting de kerk om daar traditiegetrouw de kermis te beginnen. De vendelhulde op het kerkplein had bekijks van de vele belangstellenden aanwezigen. In de tent vond de installatie plaats van het koningspaar Han en Judith en jeugdkoningin Yara.

Nadat de prijzen van het koningschieten waren uitgereikt, was het tijd voor de eerste dans, de koningswals. De kermis was geopend en er werd drie dagen volop gefeest. Het matinee van dinsdag was in het thema van Han-zand-beachparty, met alles erop en aan. Dinsdagavond ontving het koningspaar de gasten uit Wyler en Kekerdom op de troon, en op woensdagavond was traditioneel de trekking van de kermisloterij om 22.00 uur. De winnende lotnummers zijn als volgt;

De trekking van de kermis loterij 2017
6e prijs 001172
5e prijs 001293
4e prijs 000838
3e prijs 002446
2e prijs 000567
1e prijs 001765

De prijzen zijn af te halen bij Jan Zwartjes, Industrieweg 16 in Groesbeek.

"Het was een fantastische kermis. Ieder die hier, op welke manier dan ook toe heeft bijgedragen, hartelijk bedankt namens bestuur, koningspaar Han en Judith, de hofdames Janneke en Ilse en de leden van schutterij Sint-Hubertus."

Reageer als eerste
Meer berichten