Logo gemeentenieuwsonline.nl

Open avonden badmintonvereniging 't Pluumke-Lent

LENT - Tijdens de Nationale Sportweek van 9 tot 17 september houdt 't Pluumke-Lent twee open avonden in sportzaal De Spil in Lent.

"Op dinsdagavond 12 september vanaf 18.30-20.30 uur geven we aan de jeugd die komt kijken een demonstratie van ons pas gekochte shuttlekanon. De senioren zijn vanaf 20.00 uur welkom om eventueel gelijk mee te doen of te komen kijken. Wij van Bv 't Pluumke-Lent hebben het voorrecht om als een van de eerste badmintonverenigingen in onze omgeving een shuttlekanon in het bezit te hebben. Het shuttlekanon gaat ons in eerste instantie helpen om de beginnende jeugd op een juiste manier de shuttle terug te slaan."


Doordat het shuttlekanon dat met afstandsbediening werkt de shuttle telkens op dezelfde plaats en snelheid plaatst kan de trainer bij het jeugdlid staan en daar zijn aanwijzingen geven. Bij de gevorderde jeugd en senioren wordt het shuttlekanon ingezet om verschillende slagen beter te onder de knie te krijgen. Het shuttlekanon is ook zo in te stellen dat het op verschillende plaatsen in het veld de shuttles laat komen.

"Door de komst van het shuttlekanon denken we dat we de training een nieuwe boost kunnen geven. Op onze tweede open avond, vrijdagavond 15 september zijn alleen senioren welkom vanaf 20.00 uur om mee te spelen of eerst een kijkje te komen nemen. Zoek je nog een leuke sport bij een gezellige vereniging kom dan badmintonnen bij Bv 't Pluumke-Lent. Mocht je toevallig verhinderd zijn op de open avonden ben je altijd welkom op een van de andere dinsdag of vrijdagavonden." Meer informatie staat op www.pluumke-lent.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten