Abba-tribute met avondvullende show in Berg en Dal

Algemeen

BERG EN DAL – Het is de directie van Hotel Erica aan de Molenbosweg 17 in Berg en Dal gelukt om de beste Abba-Tributeband van Europa naar Berg en Dal te halen en wel op 24 november.

Op die avond gaat men terug in de tijd met Abba zoals Dancing Queen, Mamma Mia en onder andere Waterloo. De tributeband verschijnt op het podium in kleding uit de jaren '70 en zelfs de originele zoals Abba die destijds droeg. Het bijzondere van deze tributeband is dat alles live wordt gespeeld en gezongen.

De band bestaat uit twee geschoolde zangeressen op front met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten die tegelijkertijd ook de background zang voor hun rekening nemen. Op deze speciale Abba avond zijn alleen staanplaatsen beschikbaar. De Tribute Abbaband begint om 20.30 uur en duurt tot 01.00 uur.

Hotel Erica heeft met de komst van AbbaTribute speciale arrangementen: Early Bird Ticket 12,50 euro p.p. , Ticket + Luxe Dinerbuffet 45 euro. en een 2-daags Abba Arrangement voor 89 euro. Reserveren kan telefonisch via 024 6843514 of mailen naar info@hotelerica.nl.

Uitgelicht

Digitale krant