Logo gemeentenieuwsonline.nl

Monument en Landschap presenteert...

BEEK - Na het grote succes van de film ‘Het is mooi geweest’ over de laatste maand van Bakkerij Hendriks in Beek wordt er vanaf eind oktober een aantal theatervoorstellingen gegeven in de vroegere Slagerij Kersten, Nieuwe Holleweg 23.

Sinds kort is het pand, waar bijna honderd jaar lang (met een onderbreking tussen 1944 en 1949 vanwege de oorlog en verwoesting) een ambachtelijke worstenmakerij/slagerswinkel is geweest, geheel gerestaureerd en herbestemd als atelier met overnachtingsmogelijkheid. Myrna Rasker (Atelier Rasecht) en Marian van Steen (Bureau Buitenkans) hebben een verrassende voorstelling op deze historische locatie voor u in petto!

De première is op 28 oktober (voor genodigden) en vanaf zondag 29 oktober vinden de voorstellingen plaats. U kunt uw kaarten ter plaatse reserveren of via www.bureaubuitenkans.nl.

Meer info over de geschiedenis van Slagerij Kersten vindt u in een speciale brochure, die ter plaatse verkrijgbaar is. Meer info over wederopbouwarchitectuur op www.monumentenlandschap.nl. De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Berg en Dal.

reageer als eerste
Meer berichten