Nu opgeven voor deelname Stamppottentocht KBO

Algemeen

GROESBEEK – Van diverse leden van de KBO Groesbeek de Horst is de vraag binnengekomen wanneer er weer een stamppottentocht georganiseerd zou worden. Naar aanleiding van die vragen is het bestuur erin geslaagd om in november een stamppottenreis naar Terheijden te gaan maken tegen een aantrekkelijke prijs.

Deze reis is ook zeer geschikt voor die leden die moeilijk ter been zijn. Het programma is zo ingedeeld dat men vertrekt en weer thuiskomt als het nog licht is. Op donderdag 9 november is het dan zover. Tussen 09.15 en 09.45 uur wordt er vanuit Groesbeek vertrokken waarna er in Nistelrode een stop zal worden gemaakt bij Partycentrum 't Maxend voor een kopje koffie/thee met gebak. Hierna wordt de weg voortgezet naar Restaurant De Gouden Leeuw in Terheijden waar een heerlijke stamppotmaaltijd plus dessert voor de Groesbeekse gasten klaar zal staan.

Na de stamppottenmaaltijd gaat de tocht weer via een mooie route naar Groesbeek waar men om 16.00 uur hoopt aan te komen. De kosten voor deze dagtrip bedraagt 25,00 euro per persoon. De aanmelding moet voor zaterdag 21 oktober binnen zijn.

Uitgelicht

Digitale krant