Logo gemeentenieuwsonline.nl

Clubkas Campagne ondersteunt verenigingsleven in de regio

REGIO - Vanaf 3 januari kunnen verenigingen en stichtingen zich inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunt Rabobank Rijk van Nijmegen het verenigingsleven in de regio. De Rabobank stelt hiervoor een deel van de winst beschikbaar. In 2018 is dit 100.000 euro.

De leden van de bank bepalen hoe dit bedrag verdeeld wordt over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Hoe werkt het? Ieder lid van Rabobank Rijk van Nijmegen mag van 15 tot en met 30 mei in totaal vijf stemmen uitbrengen op de clubs die hij of zij een warm hart toedraagt. Elke stem is geld waard. Dus hoe meer stemmen een club krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De leden die mogen stemmen, ontvangen in mei een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure.

"Clubs, meld je aan! Clubs die aan de voorwaarden voldoen, kunnen zich in de periode van 3 januari tot en met 21 maart inschrijven. Na de inschrijving worden de aanmeldingen getoetst aan de voorwaarden. Bekijk de voorwaarden en meld je club aan op de website van Rabobank Rijk van Nijmegen: www.rabobank.nl/rijkvannijmegen."

Meer berichten