Logo gemeentenieuwsonline.nl

Open dubbeltennistoernooi

BEEK - Van 17 tot en met 25 maart houdt tennisvereniging De Oorsprong haar vierde Open dubbeltoernooi.

De vorige edities van dit voorjaars-dubbeltoernooi waren een groot succes. Veel spelers ontwaken tegen deze tijd uit de winterslaap en voor competitiespelers is het, net voor het seizoen start, een mooie warming-up. Voor, tijdens en na de wedstrijden is het gezellig in de kantine met uitzicht op de banen, voor zowel de spelers, publiek als meegebrachte supporters.

Voor deze vierde editie van het Oorsprong Open Dubbeltoernooi kun je inschrijven in de categorieën 3 - 9 in de onderdelen HD, DD en GD. De wedstrijden worden gespeeld in poules, zodat iedereen meer dan een partij kan spelen. Inschrijven is mogelijk tot 13 maart via www.toernooi.nl onder de naam 'Oorsprong Open Dubbeltoernooi'.

De Oorsprong is een actieve vereniging met ruim 350 leden, twee trainers, zes smashcourtbanen en een gezellige kantine. De smashcourtbanen hebben de speeleigenschappen van gravel, maar zijn zowel in de zomer als de winter bespeelbaar.

De vereniging organiseert naast open toernooien regelmatig verenigingstoernooien en biedt de mogelijkheid tot deelname aan meerdere competities. Vrijdags is de vaste ‘racket-avond’, hierbij wordt geloot wie tegen wie speelt. Een uitstekende avond voor nieuwe en toekomstige leden om kennis te maken met andere spelers. Meer info staat op www.tvdeoorsprong.nl en facebook, De Oorsprong ligt aan Alde Wetering 6 in Beek (bij het Wylerbergmeer).

Meer berichten