Logo gemeentenieuwsonline.nl

Aankondigingsbord Beek Bruist

Beek Bruist  (Foto: Thea van Driel)
Beek Bruist (Foto: Thea van Driel) (Foto: Thea van Driel)

Foto: Thea van Driel

BEEK - Zoals iedereen al heeft gezien staat er een prachtig nieuw bord bij de verkeerslichten in Beek: Beek Bruist (foto) Dit bord is gemaakt in samenwerking met vier verenigingen waarvan het logo op het bord is terug te vinden: harmonie KNA, schutterij BUB, carnavalsvereniging De Cavalieren en voetbalclub BVC'12.

Deze verenigingen wilden een centraal bord, waar de Beekse verenigingen zich kunnen presenteren zodat niet meer overal posters en dergelijke hoeven hangen. Maar het moest dan wel een bord zijn dat, als het niet in gebruik is, ook mooi is om te zien. En dan begint het traject van ontwerpen, maken, vergunningen aanvragen en uiteindelijk plaatsen. Het eerste bord is onthuld op de carnavalszaterdag.

De bedoeling van dit bord is dat erop aankondigingen van evenementen, concerten, wedstrijden, jaarmarkten, kermis enzovoort gehangen kunnen worden. Dat kunnen alle verenigingen uit Beek doen in eigen beheer, er hoeft geen toestemming voor gevraagd te worden. Natuurlijk wel rekening houdend met hetgeen er eventueel al hangt en na afloop van het evenement het bord weer weghalen. Er mag niet in het bord geboord worden, aankondigingen kunnen met haken die over het bord heen passen of iets dergelijks opgehangen worden.
Bij twijfel kan er contact opgenomen worden met de besturen van BUB, KNA, Cavalieren of BVC, die advies kunnen geven over plaatsing.
Is er niets te doen dan ziet het bord eruit zoals het er nu staat.
In de loop van dit jaar komen er nog twee borden bij: op de Van Randwijckweg en in de Waterstraat ter hoogte van de parkeerplaats Schellingshof. Namens de vier verenigingen: heel veel plezier met deze borden!

Meer berichten