(Foto: Karola Hendriks)
(Foto: Karola Hendriks) Foto: Karola Hendriks

Zangvereniging Vivace deelnemer Rabobank Clubkas Campagne

Algemeen

Foto: Karola Hendriks

MILLINGEN - Zangvereniging Vivace uit Millingen aan de Rijn doet mee aan de Clubkas Campagne van de Rabobank Rijk van Nijmegen. De Rabobank ondersteunt met deze actie verenigingen uit de regio en daar is Vivace erg dankbaar voor. Leden van de Rabobank Rijk van Nijmegen verdelen het beschikbare geld van 100.000 euro middels een stem op een vereniging die zij een warm hart toe dragen.


Alleen leden van de Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen een stem uitbrengen. Bent u nog geen lid, maar wilt u wel op Vivace stemmen? Meldt u dan aan als lid van Rabobank Rijk van Nijmegen via www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden. Lid worden van de Rabobank is geheel kosteloos!

"Wij hopen natuurlijk dat u op Vivace wilt stemmen. In 2019 vieren wij ons 50-jarig jubileum. Wanneer u lid bent van de Rabobank Rijk van Nijmegen ontvangt vóór 15 mei per post een unieke stemcode. Tussen 15 en 30 mei kunt u uw stem uitbrengen. U doet dat via een stemsite van de Rabobank. Ieder lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitbrengen. Wij hopen dat u op ons wilt stemmen. Het geld zal ingezet worden voor het realiseren van concerten in onze regio en in het bijzonder in Millingen aan de Rijn", aldus bestuur en leden van Zangvereniging Vivace.

Uitgelicht

Digitale krant