Logo gemeentenieuwsonline.nl

Autismebijeenkomst in Millingen

MILLINGEN - Het Sociaal Team Kekerdom, Leuth en Millingen houdt op woensdagavond 25 april de vierde bijeenkomst over autisme.

Op de agenda staat waar we met z’n allen naar toe willen werken met de presentatie van de vorige bijeenkomst met de werkgroep autisme Wijchen (WAuW) in ons ‘achterhoofd’. Er is ook ruimte om ervaringen op dit gebied met elkaar te delen.

Deze bijeenkomsten zijn zowel bedoeld voor mensen die graag iets op dit gebied voor hun nabije omgeving willen doen, én voor mensen die zelf veel met autisme te maken hebben. Wilt u op dit gebied actief worden in uw dorp? Heeft u vragen over autisme? Hoe om te gaan met allerlei zaken rondom autisme? Of wilt u ervaringen met anderen delen? Dan bent u van harte welkom. Er zijn naast andere ervaringsdeskundigen, ook mensen van het Sociaal Team aanwezig.

Deze informatieve bijeenkomst over autisme en delen van ervaringen is woensdag 25 april van 19.30 tot 21.00 uur in de presentatieruimte van het kulturhus Den Ienloop aan de Heerbaan 115 in Millingen aan de Rijn.

Meer berichten