Logo gemeentenieuwsonline.nl
Groepsfoto deelnemers Old Stars Millingen FC
Groepsfoto deelnemers Old Stars Millingen FC (Foto: Hans Driessen)

Eerste training Old Stars Millingen FC

Foto: Hans Driessen

MILLINGEN - Zaterdagmiddag 9 juni was het dan eindelijk zover. De eerste sessie van OldStars Millingen FC is een feit.

Om 15.45 uur werden de deelnemers in de kantine welkom geheten door Marc-Jan Schenning en om 16.00 uur op het voetbalveld door hun trainer Wim Smits. Er werd rustig aan begonnen met het losmaken van de gewrichten en het opwarmen van de spieren. De mannen lieten zich de aanwijzingen van trainer Wim Smits welgevallen en deden enthousiast mee met de oefeningen. Uiteindelijk werd er nog een voetbalpartijtje gespeeld van 5 tegen 5.

Tot de zomerstop trainen ze elke zaterdagmiddag om 16.00 uur. Naast trainer Wim Smits zal vanaf komende zaterdag ook trainer Jesse van Deelen aansluiten. Iedereen, ook niet-leden en dames, zijn welkom om het Walking Football te proberen, voetballen zonder hard te lopen, wandelen dus…

Verzamelen elke zaterdag om 15.45 uur in de kantine op sportpark De Hove, Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn. De VAM nodigt liefhebbers uit Millingen en andere dorpen in de polder (doelgroep circa 55+) ook graag uit om een balletje mee te trappen. Voor info kan men mailen naar vam@scmillingen.nl.

Meer berichten