(Foto: Joop Verstraaten)
(Foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Ikaros volleybalbuitentoernooi groot feest

Algemeen

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Het derde volleybalbuitentoernooi van Ikaros in een weiland aan de Nieuweweg / Galgenhei is een groot feest geworden. Zaterdag namen veertig volleybalteams uit de regio en zelfs van ver daarbuiten, alsmede teams van buurt-, carnavals– en voetbalverenigingen het tegen elkaar op.

Aan alles was gedacht, mochten de weergoden Ikaros niet goed gezind zouden zijn. Maar dat was niet het geval. Een groot zwembad was opgesteld voor diegenen die wat verkoeling nodig hadden na een partij volleyballen. Daarnaast was er een grote tent waar men naast drank de inwendige mens kon versterken. Het zelfgebrouwen Ikaros drankje 'Ikarosje' bleek een van de toppers te zijn op dit toernooi.

De eerste prijswinnaars waren bij de gevorderden het 'Dream Team' en bij de beginners ging 'Ik heb geen bril op effe wachten' met de eerste prijs lopen. Zaterdag werd het toernooi afgesloten met een barbecue waaraan 380 sporters, begeleiders en belangstellenden deelnamen. Na de barbecue werd de eerste dag afgesloten met een grandioos feest waar DJ Dave Janssen tot in de kleine uurtjes voor de nodige stemming zorgde.

Zondag was het de beurt aan de mini's C- en D-spelers. Zij werden vanaf de kant aangemoedigd door ouders, opa's en oma's en vriendjes en vriendinnetjes. Gezien het succes van deze derde editie komt er volgend jaar beslist een vierde editie.

Uitgelicht

Digitale krant