Logo gemeentenieuwsonline.nl
Sponsorfoto D1-jeugd team Groesbeeks Glorie. (foto: Manon van Sas)
Sponsorfoto D1-jeugd team Groesbeeks Glorie. (foto: Manon van Sas) (Foto: Manon van Sas)

Seizoensopening Groesbeeks Glorie

GROESBEEK - Afgelopen zaterdagavond 29 september waren alle (oud)-leden, trainers, coaches, ouders en sponsors uitgenodigd om het seizoen 2018-2019 van handbalvereniging Groesbeeks Glorie officieel te openen.

Tijdens deze feestelijke opening werden alle jeugd- en seniorenteams gepresenteerd waarna van ieder team een teamfoto werd gemaakt, al dan niet in aanwezigheid van de kledingsponsor. In de kantine van sporthal Heuvelland werd iedereen getrakteerd op een gezellig samenzijn en een lichte maaltijd, dit allemaal in samenwerking met Toon en Hennie Schoofs.

Voorafgaande aan de openingswedstrijd van het dames 1 team tegen DOS’80/Olympia’89 werd een minuut stilte in acht genomen om stil te staan bij het plotselinge overlijden van Gerrit Kaal. Gerrit was een zeer trouwe supporter met een grote betrokkenheid bij Groesbeeks Glorie. Dames 1 wist uiteindelijk in een spannende wedstrijd, die eindigde in een stand van 16-16, een punt in Groesbeek te houden. Groesbeeks Glorie kijkt terug op een geslaagde seizoensopening en wenst al haar leden een sportief seizoen toe.

Meer berichten