N70-wandeltocht

Algemeen

NIJMEGEN/GROESBEEK - Nordic Walk Vereniging Groesbeek organiseert voor de dertiende keer de N70-wandeltocht. Leden en niet-leden zijn welkom. Je kunt meelopen met en zonder poles, de hele of de halve route.

De N70-route maakt elke wandelaar enthousiast. Deze unieke wandeling in het Rijk van Nijmegen voert je over acht 'bergen' met fraaie namen zoals de Boterberg en Sterrenberg. Ook wandel je onderweg door bossen en biedt het heuvelachtige landschap prachtige vergezichten over de polders, schilderachtige laantjes en het rivierenlandschap. De totale route is circa zestien kilometer lang. Stevige schoenen met profielzool zijn onontbeerlijk en neem je doppen mee als je met poles loopt.

De wandeltocht start zaterdag 3 november om 10.00 uur vanaf restaurant Tante Koosje, Berg en Dalseweg 359 Nijmegen. De kosten bedragen 3,50 euro voor leden en vijf euro voor niet-leden; gevraagd wordt gepast te betalen op de dag zelf. Inschrijven kan tot en met 1 november, per e-mail: sjverriet@upcmail.nl of telefonisch 024 6632040 / 0610332892

Er is een gratis koffiestop bij hotel-café Sous Les Eglises in Beek en een pannenkoekenstop bij pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg in Berg en Dal, voor eigen rekening. Het is ook mogelijk alleen het eerste gedeelte van de tocht te lopen tot aan het pannenkoekenrestaurant. Meer info over de vereniging staat op www.nwvgroesbeek.nl.

Uitgelicht

Digitale krant