Afbeelding
Foto: Jan Peters

Clubgebouw De Treffers bijna te klein tijdens bekendmaking Elftal van de Eeuw

Algemeen

GROESBEEK – Ruim driehonderd voetballiefhebbers waren vrijdagavond naar het clubgebouw van De Treffers gekomen om getuige te zijn van de bekendmaking van het elftal van de eeuw van De Treffers. Niemand minder dat Frank Evenblij sportverslaggever van Buro Sport van BnnVara was de presentator van deze avond en dat deed hij met verve.

Naast de diverse interviews onder andere met René Meulensteen (assistent-trainer van Manchester United) en voorzitter Bert Janssen, die hij afnam met de nodige grappen en grollen werden diverse hoogtepunten door de jaren heen van het eerste elftal van De Treffers op beeldschermen vertoond. Uiteindelijk werd het elftal van de eeuw bekend gemaakt dit in verband met het 100-jarig bestaan van De Treffers in 2019. Verdedigers: Jasper Zuidwijk, Willie Willems (de huidige assistent-trainer), Piet Giebels en Joop van de Ing. Keeper: Jan Liebers (Jan de Bessum). Middenvelders: Erwin Wennekers, Frank Wijnhoven en Paul Janssen. Aanvallers (spitsen): Henk Grim, Said Echargui en Sandy Schreur. Trainer: Jan Peters.
Alle winnaars kregen uit handen van Frank Evenblij een standaard als herinnering overhandigd.

Na het officiële gedeelte werd er nog tot in de kleine uurtjes nagebabbeld over het Elftal van de Eeuw en gezien het applaus dat bij iedere bekendmaking ontstond, was iedereen het met de keuze eens.

Uitgelicht

Digitale krant