Kerst, sfeer en meer in en buiten kerk Groesbeek

Algemeen

Kerst, sfeer en meer

in en buiten kerk Groesbeek

GROESBEEK - Vivace en Popkoor Trente Plus -twee bekende koren uit Groesbeek- zijn er weer in geslaagd om zondag 16 december een afwisselende korenavond aan te bieden in kerstsfeer in en buiten de Cosmas & Damianuskerk aan de Pannenstraat in Groesbeek.

Vivace zal om 17.00 uur deze speciale avond openen, waar totaal vijf koren optreden met elk het eigen repertoire. Vocal Group New Challenge uit Heumen is een groep van achttien enthousiaste vrouwen. Het repertoire is variërend van Engelse en Nederlandse popsongs tot aan religieuze muziek.
EL Mundo uit Nijmegen is een vernieuwend wereldmuziekkoor met een verrekijker op de toekomst. Vijftig koorleden zingen de muzikale pareltjes van de wereld. Robuuste liederen uit Afrika, diepgaande melodieën uit Europa en vurige ritmes uit Zuid-Amerika.
Maasbree's Mannenkoor is een 45-koppig mannenkoor dat een uitgebreid genre zingt: van Byzantijnse gezangen tot Ierse volksmuziek.
Popkoor Trente Plus sluit de avond rond half negen af.

De kerk Cosmas en Damianus is ook dit jaar weer de ontmoetingsplaats. De deuren zijn open vanaf 16.30 uur. Entree is vrij. Het Jan van Gestelplein zal sfeervol omgetoverd zijn; er kan ook een hapje en drankje genuttigd worden.

Superkerstbingo

in Groesbeek

GROESBEEK – Traditiegetrouw houdt bingo Groesbeek voor de komende feestdagen een superkerst- en nieuwjaarbingo.

Op donderdagavond 20 december wordt in de grote zaal van De Mallemolen de kerstbingo gehouden. Er worden op die avond liefst tien extra rondes gespeeld waarbij mooie prijzen in de wacht te slepen zijn. De opbrengst van deze bingoavonden is bestemd voor zes Groesbeekse verenigingen. De zaal van De Mallemolen gaat om 19.00 uur open, terwijl de bingo om 20.00 uur begint.

Uitgelicht

Digitale krant