Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuwjaarsbijeenkomst bij OEV/ De Dreuge

GROESBEEK - Op zondag 6 januari vond de nieuwjaarsbijeenkomst plaats in de grote concertzaal van OEV. Het was een gezellige bijeenkomst waarbij onze nieuwe voorzitter Michael Makaaij vol trots onze nieuwe afdeling marketentsters presenteerde aan de vereniging. Marketentsters zijn dames die in vroegere dagen de schutters voorzagen van een hapje en een drankje.

Traditioneel is het ophangen van het 'statieportret' in onze eregalerij door ons koningspaar Eric en Gemma ten Westeneind. Na deze actie werd het tijd voor het huldigen van onze jubilarissen. Deze middag werden voor hun lidmaatschap gehuldigd: 25 jaar Rene Gerritzen, Vincent van Rens en Bert Geutjes, 60 jaar Herman Janssen, Theo van der Velden, Herman Schmitjes, Toon Janssen en Piet Gesthuizen. Tot slot een zeldzame huldiging, voor liefst zeventig jaar lidmaatschap Rein Driessen, tevens erevoorzitter van de vereniging.

Lid van Verdienste

Aan het eind van deze sessie had de voorzitter nog een verrassing in petto, volkomen overrompeld hoorde secretaris Han Heijmink dat hij werd uitgeroepen tot Lid van Verdienste van OEV. Han viel deze eer te beurt als blijk van waardering voor zijn vele werk als secretaris gedurende bijna tien jaar. Naast zijn werk binnen het secretariaat heeft Han veel betekend voor de vereniging visie en structuur neer te zetten en door grote projecten zoals het schuttersconcours in 2015 en de Tribute Night te leiden. Tot slot werd er nog enkele uurtjes doorgefeest onder gezellige muziek van dj Mark Gewoon Gezellig uit Groesbeek. Er wordt teruggekeken op een geslaagde middag.

Meer berichten