Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Joop Verstraaten

Marco Beers nieuwe prins bij De Berggeiten Berg en Dal

BERG EN DAL – De 45-jarige Marco Beers is zaterdagavond uitgeroepen tot prins bij carnavalsvereniging De Berggeiten in Berg en Dal. De uit Groesbeek afkomstige Beers zal in het 55ste carnavalsjaar van CV De Berggeiten de scepter gaan zwaaien over de Duufelshemel zoals Berg en Dal tijdens de carnaval wordt genoemd.

Beers is eigenaar van Camping Bij Ons in Grosbeek en werd al vele jaren genoemd als nieuwe prins bij de Berg en Dalse carnavalsvereniging. Zaterdagavond kwam plotseling de huidige Hofnar (Marco) van De Berggeiten tevoorschijn als nieuwe jubileumprins. Marco wordt ondersteund door zijn adjudanten Nick Loeffen (neef), Ton Loeffen (zwager) en Dennis Heemstra (neef). Hofdames van Prins Marco zijn Puk Beers (dochter), Marie Huiberts – Timp, Loes Stevens en Myrna Verhoeven.

Tijdens het avondvullend programma in Kerstendal met onder andere De Geitenmix, Beekse Heerlijckheden en de Dames van het Rood werd Freek Houterman benoemd tot Grootste Duufel een persoon die zich in het bijzonder heeft ingezet voor de Berg en Dalse gemeenschap.

Meer berichten