Afbeelding

Ga uit je plaat met de originals!

Algemeen

MOLENHOEK - Op 16 februari wordt alweer de tweede editie van het Uit je plaat feest gehouden in gemeenschapshuis De Wieken in Molenhoek. De zaal wordt verbouwd tot één groot platenfestijn waar de populaire band The Originals van 21:30 tot 01:30 uur zal spelen.

The Originals spelen alle nummers, maar dan ook echt alles, op verzoek. Tijdens hun maandelijkse showcase in De Coen & Sander Show op Radio 538 bewijzen The Originals keer op keer hun naam als de meest muzikale en interactieve live-act van Nederland. Dit wil je niet missen! Dus ga op 16 februari helemaal uit je plaat en drink een cocktail bij de 'Uit je plaat cocktailbar'. Zorg ervoor dat je er op tijd bent want om 20.30 uur is er een verrassingsact met een Italiaans tintje.

En o ja, het feest wordt georganiseerd door de 'Uit je plaat senaat' in samenwerking met carnavalsvereniging De Meulenwiekers met als doel om zoveel mogelijk mensen samen te laten feesten. Wees gerust, je kunt je carnavalskleren thuis laten! Tickets zijn voor 10 euro te koop bij Spar Janssen en bloemist Rikken in Molenhoek of tankstation Poelen in Mook. Aan de deur zijn de tickets 15 euro, indien beschikbaar… Dus neem geen risico!

Uitgelicht

Digitale krant