Vervolg bijeenkomst Dorpsagenda Ooij

Algemeen

OOIJ -De inwoners van Ooij, hebben op 15 november tijdens de tweede bijeenkomst de Dorpsagenda Ooij ideeën besproken en erover gestemd. Uit de stemmingsronde die zowel op de avond zelf als eerder via de kaarten op locatie kon worden ingevuld zijn drie hoofdonderwerpen gekozen. De hoofdonderwerpen: Welzijn jongeren, Aankleding dorp en Aankleding dorpsplein.

"Graag nodigen we een ieder uit op donderdag 7 februari om 19.30 uur bij elkaar te komen in Dorpshuis De Sprong om de ideeën van deze drie onderwerpen verder uit te werken en uiteindelijk onze Dorpsagenda vorm te geven. Deze avond wordt geopend door wethouder Annelies Visser. We hopen dat veel inwoners zich willen inzetten voor onze eigen Dorpsagenda Ooij."

"Mocht je je willen inzetten voor een ander idee dan een idee van de drie hoofdthema’s, mail dan naar dorpsagenda.ooij@gmail.com en meld je aan. Van het proces van de Dorpsagenda Ooij tot nu toe en de uitslag en ideeën is een uitgebreid verslag. Mocht je dit willen inzien, stuur een mail en het wordt naar je verzonden. Wij hopen jullie allen te zien donderdag 7 februari om 19.30 uur in Dorpshuis De Sprong."

De initiatiefnemers voor de Dorpsagenda Ooij zijn inwoners uit Ooij: Emile Verstege, Joep Arnts en Renata de Vos. Forte Welzijn ondersteunt dit project praktisch en inhoudelijk.

Uitgelicht

Digitale krant