Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks) (Foto: Peter Hendriks)

Henk Akkermans nieuwe prins De Sokkenummers Leuth

LEUTH – Tijdens een drukbezochte pronkzitting in de geheel vernieuwde zaal van de Vriendenkring is zaterdagavond de 49-jarige Henk Akkermans gepresenteerd als nieuwe prins van carnavalsvereniging De Sokkenummers uit Leuth.

Henk gaat als 'Henk de Verspanner' door het komend carnavalsseizoen. In het dagelijks leven is Henk metaalbewerker/draaier. Samen met zijn twee pages Romy en Xena en adjudanten Yerry en Gert-Jan vormt hij het kabinet. Eerder op de avond werd afscheid genomen van het prinsenpaar Fabian en Anne.

In de loop van de avond werd Hans Janssen uitgeroepen tot grootste SOK voor zijn inzet bij diverse activiteiten zowel binnen als buiten De Sokkenummers. Diverse prinsen en prinsessen uit de gemeente Berg en Dal waren op deze avond aanwezig om hun collega Henk te feliciteren met zijn benoeming als prins van De Sokkenummers. De volle zaal van De Vriendenkring genoten daarnaast van optredens van onder andere de dansgarde en de groep 'Dolle Mukke' uit Millingen/Kekerdom en van de winnaars van het Millingse Schlagerfestival die hun schlager 'Dolle Dagen' live ten gehore brachten.

Meer berichten