Logo gemeentenieuwsonline.nl
(eigen foto)
(eigen foto)

Open huis bij stichting 2ehands zorghulpmiddelen Groesbeek

GROESBEEK/HORST – Op zaterdag 2 maart – de eerste zaterdag van de maand – is er open huis bij de stichting 2e hands zorghulpmiddelen aan de Reestraat 5 in kerkdorp De Horst in Groesbeek.

Van 10.00 tot 14.00 uur kan men op die zaterdag (zonder afspraak) terecht op te komen kijken naar de rollators, douche krukjes, rolstoelen, toilet- of douchestoelen, toiletsteunen et cetera. Deze 2e hands zorghulpmiddelen zijn tegen een zeer gereduceerde prijs te koop.

De opbrengt komt geheel ten goede aan het bijzondere goede doel te weten 'Fun voor gehandicapte kinderen zoals aangepast paardrijden, speciaal spelmateriaal, een speelweek of aangepaste atletiek. Voor andere keren dat men langs wil komen kan men een telefonische afspraak maken via 06 42898537 of een mail sturen naar info@2ehands-zorghulpmiddelen.nl.
Tijdens het open huis wordt er op die middag ook de kindercarnavalsoptocht door de straten van De Horst gehouden, zodat het open huis vanaf 13.00 uur met de auto moeilijk bereikbaar zal zijn. Maar te voet lukt het altijd.

Meer berichten