Logo gemeentenieuwsonline.nl
Reparatie. (foto: swom)
Reparatie. (foto: swom) (Foto: swom)

Repair- en Internetcafé in Kulturhus Den Ienloop Millingen

MILLINGEN - Op zaterdag 30 maart is weer het maandelijkse Repair- en Internetcafé in Millingen aan de Rijn. Iedereen is welkom van 10.00-12.00 uur in Kulturhus Den Ienloop aan de Heerbaan 115.

Kom even langs met kleine elektrische apparaten voordat u naar de DAR rijdt. Misschien krijgen onze vrijwilligers het apparaat samen met u weer aan de praat. Ook kleine reparaties aan kledingstukken zijn bij de vrijwilligers in goede handen. De reparaties zijn gratis, materiaalkosten zijn voor eigen rekening. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Wilt u hulp bij het werken met en instellen van iPad/tablet, laptop, e-reader of mobiel? Ook dan zien wij u graag bij het Repair- en Internetcafé. Neem uw eigen apparaat mee en eventueel benodigde inlogcodes. Wie niets heeft om te repareren is welkom voor een gezellig praatje. Een kopje koffie of thee is gratis.

Het volgende Repair- en Internetcafé is op zaterdag 20 april 2019. Dit is een week eerder dan normaal in verband met Koningsdag. Het Repair- en Internetcafé is een initiatief van Stichting Welzijn Ouderen Millingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator, 0481 431105 of mail swom@hetnet.nl.

Meer berichten