Logo gemeentenieuwsonline.nl

Peutercafé Leuth: Gezellig samen eten

LEUTH - Op maandag 1 april is er een peutercafé in het kulturhus van Leuth. Elke keer opnieuw is het gezellig druk met kinderen en volwassenen. Waar gaat het deze keer over?

Herken je dat? Je peuter is twee en zegt nee. Nog een hele uitdaging om hier mee om te gaan. Ook qua eten. Als ouder wil je graag dat hij of zij gevarieerd eet en voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Maar hoe doe je dit? Wat zou kunnen helpen? En wat is eigenlijk goede voeding?

Op maandag 1 april (het is geen grap) komt Anneke Drieënhuizen graag langs op het peutercafé in Leuth om hier met elkaar over te praten. Anneke is als jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau in Millingen voor velen ‘een bekend gezicht’. Iedereen is welkom op de bijeenkomst: 'gezellig samen eten?!' op 1 april in het kulturhus in Leuth aan de Reusensestraat 4, van 10.00 tot 11.30 uur. "Jouw kind kan er lekker spelen en je kunt er ook andere ouders, opa’s / oma’s of gastouders ontmoeten. Voor dit peutercafé hoef je je niet aan te melden. Het is bedoeld voor Leuth en omliggende dorpen. Daarbij is het gratis en de koffie en thee staat voor je klaar!"

Meer berichten