Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Picasa)
(foto: Picasa) (Foto: Picasa)

Q&D Home, living & fashion anderhalf jaar in winkelcentrum Malden

MALDEN - Anderhalfjaar jaar alweer zit deze prachtige winkel in het winkelcentrum in Malden gelegen aan de Promenade 1, (buitenring rijkswegzijde).

Het Maldens publiek weet de winkel goed te vinden en prijst deze winkel om haar kwaliteitsproducten en uitmuntende service. Of het nu gaat om een klein cadeautje of een Jura koffiemachine, de service staat altijd voorop. Q&D is dealer van onder andere Maison Berger, Woodwick, Millefiori huisparfums en zuiveringssystemen. Een lederwarenassortiment van onder andere Bear Design, Bag2Bag, Secrid en andere fashion-items om uw garderobe compleet te maken.

Ook kunt u hier terecht voor keukengerei van alle bekende merken zoals Peugeot, Woll, Bredemeijer, Smeg, Fritell, Jura tegen internetprijzen. Sinds een half jaar heeft Q&D haar eigen delicatessenafdeling met producten zonder toevoegingen, puur natuur en olie en azijn van de tap. Alles is gebaseerd op de kwaliteit, die gebruikt wordt in Michelin-sterrenrestaurants, wel tegen normale prijzen. Flessen kunnen bijgevuld worden, dus aan het klimaat is gedacht.

Ook een eigen samengesteld cadeau pakket is hier een feestje door de vakkundige en leuke manier van inpakken. Eigenlijk teveel om op te noemen van deze geweldige winkel zoals eigen service van Jura koffiemachines en een eigen messenslijpservice. Loop gerust bij ze binnen en de koffie (eigen labelhuismerk) staat voor u klaar. En deze is ook nog eens te koop tegen een vriendelijke prijs. Q&D Home, living & fashion is gevestigd aan de Promenade 1 in Malden Telefoon: 024 6635447.

Meer berichten