Logo gemeentenieuwsonline.nl

Koningsdag Malden

MALDEN - Voor de dertigste maal wordt Koningsdag Malden georganiseerd door het Oranjecomité Malden.

10.00 uur Ontvangst kinderen met versierde fietsen, steppen of bolderkarren bij het voetbalveld sv Juliana ’31. Feestelijke opening Oranjefeest op zaterdag 27 april door de wethouder Frank Eetgerink. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen! Om de stemming erin te krijgen is er een feestelijk optreden van het Amusementsorkest Malden.        

10.15 uur Prijsuitreiking versierde fietsen.

10.20 uur Daarna zullen alle kinderen die niet aan de voetbalwedstrijden deelnemen een kaart ontvangen bij de start van de spelen. Hierop kunnen de resultaten vermeld worden. Degenen die deelgenomen hebben aan de voetbalwedstrijden kunnen na die tijd tot 14.00 uur nog meedoen aan de Oranje-festiviteiten. Deelname is gratis.                        

Vanaf 10.20 uur kun je ook geschminkt worden. De spelen zijn als volgt ingedeeld: 10.20 uur - 14.00 uur 10 spelen voor de kinderen tot 9 jaar, zoals hamertjesspel, boerengolf, vier op een rij, boter, kaas en eieren en spekhappen. Er zullen grote luchtkussens zijn, waarop je je kunt uitleven. Nadien kun je genieten van overheerlijke popcorn.

14.00 uur Omstreeks deze tijd zal de sluiting van de spelen plaatsvinden. De winnaars van de spelen ontvangen een persoonlijk bericht.

Meer berichten