Vivace bezorgt moederdagontbijtjes in Groesbeek en omgeving!

Algemeen

GROESBEEK - Het is alweer ’n aantal jaren geleden dat Vivace vele moeders in Groesbeek verraste met een ontbijtje op de tweede zondag van mei. Dit jaar gaan we deze actie herhalen.

De leden van het koor Vivace bezorgen op zondag 12 mei heerlijke ontbijtjes bij moeders en andere moederlijke types (zoals oma’s, tantes en oppassen, en vooruit, ook vaders) in Groesbeek en directe omgeving! Het standaardontbijt kost 16 euro en bevat diverse broodjes, boter, verschillende soorten hartig en zoet beleg, ’n hardgekookt eitje, thee of koffie, verse jus d’orange en een roos. Wil je je moeder nóg meer verwennen, dan kun je het luxe ontbijt bestellen dat ook nog champagne, bonbons en fruit bevat. De kosten hiervan bedragen 23,50 euro. De ontbijtjes worden geleverd in een mooie verpakking.

Voor een euro extra bezorgen we ook ontbijtjes in Mook, Molenhoek, Milsbeek en Kranenburg. Belangstellenden die niet in deze dorpen wonen kunnen de bestelde ontbijtjes zelf afhalen op zondagochtend 12 mei bij Dorpshuis De Slenk, Reestraat 2 op de Horst in Groesbeek.

Wil jij ook zo’n ontbijtje laten bezorgen, kijk dan op www.vivacegroesbeek.nl of mail naar vivace_ludiek@hotmail.com. Bellen kan ook: Esther, 06 11431357 of Monique, 06 53141307. Je kunt je bestelling doorgeven tot uiterlijk woensdag 8 mei.

Uitgelicht

Digitale krant