Zomerbridge in Molenhoek

Algemeen

MOLENHOEK - Vindt u het leuk om te bridgen? Dan zijn de zomerbridgeavonden in Molenhoek misschien iets voor u!

Bridgeclub Molenhoek organiseert acht avonden in mei, juni, juli en augustus waarvoor men van harte uitgenodigd is. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bridgebond of een bridgeclub. Een mooie gelegenheid voor thuisbridgers om eens op een vrijblijvende manier en tegen andere paren te spelen. Ook spelers van andere clubs zijn uiteraard welkom.

De zomerbridgeavonden worden gehouden op maandag 27/5, 3/6, 17/6 24/6, 1/7, 8/7, 19/8 en 26/8 in De Wieken, Esdoornlaan 5, 6584 BD Molenhoek. U kunt zich als paar maar ook als ‘single’ aanmelden: wij zorgen dan voor een bridgepartner.

We beginnen om 19.30 uur en eindigen rond 22.30 uur. Er worden vijf ronden van telkens vier spellen gespeeld. In iedere ronde ontmoet u een ander paar. Elke avond zijn er een aantal kleine prijzen te winnen. De uitslag wordt dezelfde avond na afloop bekendgemaakt alsook per e-mail aan de deelnemers toegezonden. "Wilt u een avond meespelen, stuur ons een e-mail: bridgemolenhoek@gmail.com (uiterlijk 16.00 uur op de dag zelf). U ontvangt geen bevestiging, zonder tegenbericht van onze kant verwachten we u. Kosten: 2 euro per persoon per avond (gepast). Indien u geen lid bent van onze club graag uw NBB-lidnummers mee vermelden als u die heeft, in verband met ingave in de computer."

Uitgelicht

Digitale krant