Muziekspektakel op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni op sportpark Zuid

Algemeen

GROESBEEK - Muziekspektakel op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni op sportpark Zuid met optredens van onder andere de Zuid-Limburgse powerband Wir sind Spitze, musicalster Martijn Fischer en volkszanger Jannes.

Wir Sind Spitze staat bekend om hun veelzijdige repertoire en deze band speelt dance, schlagers en de nieuwste hits. Dit aangevuld met dikke blazers en vingervlug accordeonwerk hebben ze al menig podia weten te verrassen doordat geen enkel optreden hetzelfde is. Wir sind Spitze zal het in een zogeheten Band Battle opnemen tegen Baby Blue. Dit is een band bestaande uit vijf enthousiaste jongemannen die een spetterende show neerzetten met Pop, Rock 'n Roll en Nederlandstalige muziek. Op de Zwarte Cross en Paaspop wisten ze al duizenden mensen mee te nemen met hun aanstekelijke muziek. Deze Band Battle is een unieke ervaring waarbij het publiek de hele avond kan genieten van live muziek door twee bands en vindt plaats op vrijdag 21 juni op het terrein van De Treffers in Groesbeek.

Op zaterdag 22 juni wordt op ditzelfde terrein een Hollandse Avond georganiseerd waar een optreden van volkszanger Jannes gepland staat. Deze 'koning der Piraten' en vaste gast op het Mega Piraten Festijn in het Gelredome stond eerder in een uitverkocht Ahoy Rotterdam. Daarnaast zal de Groesbeekse band Regroove zijn covermuziek van De Dijk ten gehore brengen en zingt Martijn Fischer hits van Hazes. Tussen al deze optredens verzorgt DJ Rob Toonen, bekend van Slam!FM, de muziek.

Deze twee feestavonden worden georganiseerd vanwege het honderdjarig bestaan dat voetbalclub De Treffers dit jaar viert en vinden plaats in een unieke feesttent met een groot, rond podium. Voor de unieke Band Battle en sterk bezette Hollandse Avond zijn niet alleen leden van deze club, en alle belangstellenden uit de gehele regio welkom. Meer informatie (over kaartverkoop) staat op de site van De Treffers.

Uitgelicht

Digitale krant