Logo gemeentenieuwsonline.nl

Toneel Mooi Uitzicht speelt Safaribombarie

BEEK - Toneel Mooi Uitzicht, onderdeel van Kalorama Centrum voor doofblinden, speelt op 20, 22 en 23 juni de muzikale theatervoorstelling ‘Safaribombarie’. De voorstellingen zijn gratis en worden opgevoerd bij Kalorama, Nieuwe Holleweg 12 in Beek.

Safaribombarie vertelt het verhaal van een aantal mensen uit Nederland die totaal onverwachts een tijd moeten overbruggen in de jungle. Tegelijkertijd wordt het verhaal verteld van de prachtige dieren die in de jungle leven.

Toneel Mooi Uitzicht is een onderdeel van Kalorama Centrum voor doofblinden in Beek. Alle 25 acteurs hebben moeite met horen en/of zien, in de breedste zin van het woord. De theatergroep gaat niet uit van beperkingen, maar werkt vanuit talent! Mis deze unieke voorstelling niet! "U betaalt geen entree en u bent van harte welkom op de volgende dagen en tijdstippen: donderdag 20 juni om 19.00 uur, zaterdag 22 juni om 19.00 uur en zondag 23 juni om 14.30 uur. Wij vragen u wel om uw kaartje(s) te reserveren."

Kaarten zijn verkrijgbaar bij: toneelmooiuitzicht@gmail.com Er is een beperkt aantal plaatsen en consumpties zijn voor eigen rekening. Bezoek ook: www.facebook.com/toneelmooiuitzicht en https://toneelmooiuitzicht.wixsite.com/mooiuitzicht.

Meer berichten