(foto: Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Spel zonder grenzen start van eeuwfeest schutterij Vriendenkring Leuth

Algemeen

LEUTH – Ondanks de harde wind en forse windstoten is het 100-jarig bestaan van schutterij Vriendenkring van start gegaan met een 'Spel zonder Grenzen' rondom het schuttersgebouw.

Vanaf 11.00 uur werd er op een sportieve wijze gestreden door teams van bedrijven en verenigingen voor de eeuwige roem van het dorp. Naast het sport en spel ging het ook vooral om de gezelligheid en die was er. Tussen de spelen door verzorgde Juliana Bicyleteam uit Millingen door de middag heen drie demonstraties. De sporters werden gade geslagen en aangemoedigd door familie, vrienden en kennissen zodat het geheel een echt dorpsspektakel werd. De sportieve dag werd afgesloten met een barbecue.
Zondag 9 juni is het Jubileumkoningschieten vanaf 13.00 uur gevolgd van 16.00 tot 18.00 uur de jubileumreceptie waarna de feestavond van start gaat. Maandag 10 juni is er een ledenontbijt waarna een rondtocht door Leuth met de nieuwe jubileumkoning(in). Het feestweekend wordt afgesloten met een matineé waarbij Sowieso voor de muzikale omlijsting zal zorgdragen.

Uitgelicht

Digitale krant