Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kermis in O.E.V.

MILLINGEN - 'Kom kermis vieren in De Dreuge!' Onder dit motto nodigen we iedereen uit om met ons mee te feesten in zaal O.E.V., Heerbaan 190 in Millingen aan de Rijn.

Ook dit jaar belooft het weer een oergezellig spektakel te worden waarbij een hoofdrol is weggelegd voor de band Summerland. Van smartlap tot hardrock, alles zal voorbij komen en het repertoire van deze gerenommeerde muzikanten is werkelijk onuitputtelijk

Het programma voor de kermis ziet er als volgt uit:

Zaterdag 20 juli 21:00 uur: Start van de eerste kermisavond met Summerland

Zondag 21 juli 13:30 uur: Verzamelen van de schutters en afmars naar ons koningspaar Eric en Gemma ten Westeneind aan de Burg. Van Gilsstraat.

Rond 14:30 uur starten we met het schieten op de vogel. Eerst voor de prijzen en dan voor de titel koning(in) en Jeugdkoning(in) van de Dreuge. Vanaf een groot terras kan iedereen deze sportieve strijd komen volgen.

Om 17:00 uur zullen we onze nieuwe koning(in) en jeugdkoning(in) installeren.

Net als in 2018 gaan we door, rond 17:30 uur tikt Summerland de openingsdans af en gaan we proosten en feesten op ons nieuwe koningspaar.

Maandag 22 juli 12:00 uur: Verzamelen en afmars van de schutters naar de residentie van ons nieuwe koningspaar.

Om 14:00 uur zijn we met de hele schutterij weer terug en zal Summerland aftikken en gaan we door zolang het gezellig is.

Dinsdag 23 juli 20:30 uur: Grand Finale. Voor deze avond hebben we Feest-DJ Mike in onze gelederen. Binnen O.E.V. zeker geen onbekende.

Alle dagen vrij entree. Kom allemaal naar De Dreuge met de kermis en dan maken we er een mooi feest van!

Meer berichten