Afbeelding

Stukje zomer in Gelderland

Algemeen

NEDERASSELT – Op woensdag 7 augustus komt Omroep Gelderland met Radio en TV naar Nederasselt. De gehele dag zullen er op het Gildeplein activiteiten plaatsvinden voor jong en oud op het Gildeplein. Iedereen is er welkom.

Angelique Krüger en haar team komen met het programma: Zomer in Gelderland! naar Nederasselt. Van 's morgens vroeg tot in de late uurtjes zal er een spektakel plaatsvinden op het Gildeplein om Nederasselt op de kaart te zetten.

Er wordt de gehele dag gewerkt aan verschillende spelonderdelen, zoals: decor bouwen en een dorpsparade. Tijdens de live uitzending is er het spel "de weegschaal" leden van het team moeten dan mensen uit het publiek bij elkaar zoeken tot een bepaald gewicht, dus weet wat u weegt inclusief kleding als zij u vragen!!. Door deze spellen en de grootte van het publiek kan Team Nederasselt 1000 euro verdienen voor het zelfgekozen goede doel: dorpshuis Ons Huis. Het wordt dus een feestje voor eigen deur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en deze zullen contant of met de oranje munten betaald kunnen worden. Voor de kleintjes is er een springkussen aanwezig!

Om 18:00 uur begint de tv-uitzending en moeten er 300 mensen aanwezig zijn om de eerste opdracht te volbrengen! Zorg er dus voor dat je erbij bent om team Nederasselt aan te moedigen en laten we er met z'n allen een mooie dag van maken!

Uitgelicht

Digitale krant