Troos KVW 2018. (foto: Ria Klaassen Janssen)
Troos KVW 2018. (foto: Ria Klaassen Janssen) Foto: Ria Klaassen Janssen

KinderVakantieWerk Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK - Van donderdag 8 tot en met vrijdag 16 augustus is het weer tijd Kindervakantiewerk Groesbeek, dit jaar gaan ze er verdwalen in getekende verhalen. Iedereen is welkom om op een aantal momenten te komen kijken!

Op donderdag 8 augustus openen ze de week om 19:00 op het KVW terrein bij sportpark Zuid (Let op: dit is anders dan voorheen). Op zondag 11 augustus is er een spellendag op het KVW-terrein. Vanaf 13.00 uur is het terrein geopend voor bezoekers. De entree is die dag een euro. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree. Een hapje en drankje is aanwezig.

Op vrijdag 16 augustus wordt de week afgesloten met een jeugdmarkt. Ook dit jaar zal de jeugdmarkt op de parkeerplaats van Sportpark Zuid plaatsvinden. De markt is geopend van 10.00 - 15.00 uur. De kinderen verkopen allerlei spullen van (Groesbeekse) winkeliers. Om 15.00 uur sluiten ze gezamenlijk de week af op het KVW terrein. Ook daar is iedereenwelkom. Hopelijk tot dan!

Vanaf donderdag 8 - vrijdag 16 augustus kan men in verband met eenrichtingsverkeer alleen het Nijerf inrijden vanaf de Koningin Wilhelminaweg.
Voor buurtbewoners is een flyer op de website geplaatst. "Die kunt u printen en ophangen om te laten zien dat we welkom zijn. Komt het even niet uit? Ook daar hebben we een flyer voor. Kijk op www.kvwgroesbeek.nl bij de agenda van de week. Er is een app die u kunt downloaden in Google Play en in de App Store."
Er worden dit jaar weer rommelmarktspullen ingezameld. Op donderdag 15 augustus tussen 17:00 en 18:00 uur op het KVW terrein. "Gelieve geen knuffels en elektronica in te leveren."

Uitgelicht

Digitale krant