Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Jubileum concert 'Space Cake'

HEUMEN - Op zaterdag 12 oktober gaat muziekvereniging Vlijt en Volharding de bezoeker tijdens het jubileumconcert 'Space Cake' (in zaal Maldensteijn in Malden) verrassen met veel verschillende muziekstijlen.

"Mogelijk herinnert u zich nog de gala-avond bij het 100-jarig bestaan, het spetterende concert 'Plons' bij het Maaswaalkanaal in 2004 en natuurlijk 'De Hollandse spelen' in 2013 in Terp.

Ook nu kunt u niet alleen gaan luisteren naar prachtige culturele nummers en lichte swingende muziek, maar worden ook uw ogen als zintuigen geprikkeld door van allerlei leuke elementen die ons programma en thema compleet maken.

Er werkt een aantal leuke gastartiesten met ons samen om Space Cake tot een prachtige voorstelling om te dopen. Maar waarom nu de naam 'Space Cake'? Tijdens de voorstelling kijken we telkens, samen met u, vanuit de ruimte op de wereld en zoomen we in op wat onze wereld voor moois te bieden heeft. Natuurlijk op muzikaal gebied, maar ook op andere culturele aspecten zoals dans.

In de 125 jaar dat wij bestaan is er van alles veranderd in onze wereld. Maar wat wij enorm waarderen, is dat er op muzikaal en cultureel gebied nog veel behouden is en we daardoor van de hele wereld kunnen genieten, terwijl we in ons koude kikkerlandje op onze stoel kunnen blijven zitten! Kortom: u maakt met het bijwonen van ons concert een mini-wereldreis waarbij u heerlijk achterover kunt zitten en kunt genieten van al het muzikale en culturele moois wat onze wereld met zich meedraagt!

Na de voorstelling vertrekken we met ons allen (met de spacebus) naar verenigingsgebouw De Terp in Heumen (onze thuislocatie), waar ons jubileumfeest zich zal voortzetten in thema. V & V zal u daar trakteren op een kijkje in 125 jaar V & V: op een creatieve manier – in 'Space' stijl – zullen opnieuw uw zintuigen geprikkeld worden. En natuurlijk proosten we daar met zijn allen op onze vereniging, waarbij wij zeer trots zijn op het feit dat wij dit jubileum mogen vieren!"

Meer berichten