Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten)

Wethouder zet Stef van de Poll bij opening kermis in 't zonnetje

GROESBEEK – Bij de ontvangst van de kermisexploitanten in het gemeentehuis heeft wethouder Irma van de Scheur geheel onverwacht Stef van de Poll in het zonnetje gezet. Na de exploitanten een goede kermis gewenst te hebben richtte de wethouder het woord aan Stef van de Poll, die na liefst 31 kermissen afscheid neemt als kermismeester.

"Als je Groesbeekse kermis zegt, dan zeg je ook Stef van de Poll. Want Stef, de kermis is echt jouw kindje", aldus Van de Scheur. "Je bent het hele jaar mee bezig vanaf de inschrijvingen tot het afbreken op de woensdagavond en -nacht. Het is jou altijd prima afgegaan. Je hebt in die 31 jaar van alles meegemaakt: van stroomuitval tot aan brand in suikerspinwagen, een klem gereden vrachtwagen op het kermisterrein tot de diefstal van stroomkabels, maar de kermis ging dankzij jou gewoon door."

"Ook op de vraag van enkele ouders voor een prikkelarme kermis, daarvoor stond jij gelijk open en je hebt dat samen met die ouders op poten gezet. Zelfs op vakantie in Oostenrijk heb je nog de exploitant van de Muizenstad telefonisch sterkte gewenst en voor die betrokkenheid heb ik grote waardering", aldus de wethouder. "In 2004 was je naast kermis– en marktmeester ook schutterskoning. Wat ons betreft ben jij de kermiskoning. Stef, hartelijk dank voor de afgelopen 31 jaar en ik overhandig je graag een cadeautje bestaande uit wijn en kaas."

Meer berichten