Logo gemeentenieuwsonline.nl
Boswachters Ellen en Lydie. (foto: Natuurmonumenten)
Boswachters Ellen en Lydie. (foto: Natuurmonumenten)

Op de koffie bij boswachter Ellen

MOLENHOEK - Woon jij vlak bij de Mookerheide of kom je wel eens genieten van het Groesbeekse bos? Wandel je regelmatig op de Sint Jansberg, ga je graag naar Heumensoord of geniet je regelmatig van de Hatertse Vennen?

Op 26 september kun je gezellig koffiedrinken met de boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten. Af en toe is boswachter Ellen niet alleen, dan zal ook de boswachter van Staatsbosbeheer, Lydie van Santen, aanwezig zijn. De koffiemiddagen worden gehouden in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed Mookerheide.

Boswachter Ellen vertelt: “Er kwamen tijdens mijn eerdere koffiemomenten veel vragen over de aangrenzende natuurgebieden van Staatsbosbeheer. Onze eigendommen lopen in elkaar over. Daardoor is het voor bezoekers vaak lastig van wie welk natuurgebied is.” Boswachter Lydie van Staatsbosbeheer: “We zijn elkaars buren en wat is er nu leuker dan samen de mensen ontvangen en te verwelkomen in onze gebieden.”

Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer willen graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Je bent van harte welkom op 26 september tussen 15.00 en 17.00 uur in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed Mookerheide, Heumensebaan 2 in Molenhoek. De koffie staat klaar!

Meer berichten