Logo gemeentenieuwsonline.nl
Teamfoto Groesbeeks Glorie C1 in aanwezigheid van kledingsponsor Stair W. (foto: Manon van Sas)
Teamfoto Groesbeeks Glorie C1 in aanwezigheid van kledingsponsor Stair W. (foto: Manon van Sas) (Foto: Manon van Sas)

Seizoensopening Groesbeeks Glorie

GROESBEEK - Afgelopen zaterdagavond 5 oktober waren alle (oud)-leden, trainers, coaches, ouders en sponsors van harte uitgenodigd om het seizoen 2019-2020 van handbalvereniging Groesbeeks Glorie officieel te openen.

Tijdens deze feestelijke opening werden alle jeugd- en seniorenteams gepresenteerd waarna van ieder team een teamfoto werd gemaakt, al dan niet in aanwezigheid van de kledingsponsor. In de kantine van sporthal Heuvelland werd iedereen getrakteerd op een gezellig samenzijn en een lichte maaltijd, dit allemaal in samenwerking met Toon en Henny Schoofs.

De openingswedstrijd werd gespeeld tussen Dames 2 van Groesbeeks Glorie en HCB ’92 uit Boxtel. De Groesbeekse dames wisten hun wedstrijd overtuigd te winnen met 23-6. Daarna stond de wedstrijd van Dames 1 op het programma tegen de Flyers uit Wijchen. Dames 1 wist uiteindelijk in een spannende wedstrijd, die eindigde in een stand van 18-18, een punt in Groesbeek te houden. Groesbeeks Glorie kijkt terug op een geslaagde seizoensopening en wenst al haar leden een sportief seizoen toe.

Meer berichten