Logo gemeentenieuwsonline.nl
Hans Visser.
Hans Visser. (Foto: rechtenvrij)

Sinterklaas – Cadeau Zonder Naam

GROESBEEK - Op woensdag 20 november is om 15.00 uur de zitvoorstelling Sinterklaas – Cadeau Zonder Naam. Tickets kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.cardotheater.nl.

Alle stoelen aan de kant... Sinterklaas is in het land! Sinterklaas heeft dit jaar een groot probleem met één pakje. In een afwisselende interactieve sinterklaasshow zal presentator Kevin zowel kinderen als volwassenen meenemen met het oer-Hollandse kinderfeest.

Al snel zal Sinterklaas plaatsnemen op een prachtige troon die op het podium staat. Samen met Kevin zal Sinterklaas zelf een spelshow leiden met een hoog feestgehalte en een goed gevulde zak cadeautjes meenemen die de kids kunnen winnen.

Aan het einde van de show deelt Sinterklaas natuurlijk cadeautjes uit. Maar dit jaar is er één cadeautje zonder naam. Van wie is dit? Hoe kan dat nou? Kevin en Sinterklaas zullen tot slot van de show een spel spelen met de hele zaal. Iedereen die aanwezig is moet meedoen om erachter te komen van wie dit cadeautje is. En met iedereen bedoelen we dan ook echt iedereen! Na afloop is er natuurlijk een meet & greet met presentator Kevin Kouwenhoven en de Goedheiligman.

Meer berichten