Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Zalmpodium presenteert 'Taaftere'

MILLINGEN - Twee jaar geleden was 'Taaftere' ook al eens bij Zalmpodium te gast. "We hebben toen kunnen genieten van een fantastisch optreden. We kijken dan ook echt uit naar een muzikaal weerzien met hen."

Zij spelen eigen composities in het Nederlands, maar wel met een Brabants accent. Muziek met invloeden vanuit folk, pop, jazz, tex-mex en cajunmuziek. 'Taaftere' speelde in muziekcafés, schouwburgen, openlucht-festivals, regionale- en landelijke radio.

Hun liedjes gaan over leven en dood, liefde, lol en de wereld…, maar ook over heel gewone dingen als maïsvelden, kakmadammen, een neef met ADHD, over toeval in het leven,over oude liefjes waar het slecht mee afliep, de dood van een lieve vriend, kortom alles wat men zoal bezighoudt. Allemaal eigen repertoire, van uitbundige meezinger tot ingetogen luisterlied en met goede verhalen ertussen in.

Ze hebben ook al twee cd's gemaakt: 'Duzend Stappen' en 'Tijd vliegt', beide te beluisteren op Spotify en verder: https://www.facebook.com/taafteremuziek. "Graag zien wij u op zondag 13 oktober om 14.00 uur in het kerkje Zalmstraat 8 in Millingen aan de Rijn. De toegang is zoals altijd gratis. Wel doet na afloop de bekende hoge hoed zijn ronde voor een vrijwillige bijdrage. Komt op tijd, want : "Vol is vol", …zei de pastoor

Meer berichten