Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Rene Hendriks)
(foto: Rene Hendriks) (Foto: Rene Hendriks)

Muzikale inloop Kulturhus Beek opnieuw groot succes

BEEK - Zaterdagmiddag 5 oktober startte de vierde en laatste muzikale inloopmiddag van dit jaar in het Kulturhus van Beek. Het topseniorenorkest uit deze regio Aldörum speelde groots.

Het werd een fijne, gezellige dansmiddag in de foyer van de Bibliotheek waar de boeken ter zijde waren gereden. Het socialiseren met senioren uit alle kernen van de gemeente Berg en Dal werd niet vergeten dankzij KBO Beek, de Zonnebloem en de beheerstichting van het Kulturhus Beek. Deze middagen zijn bedoeld ter voorkoming van het isolement van senioren.

Met een kopje koffie of thee, aangeboden door de organiserende verenigingen, en op z'n tijd nog een hapje en een heerlijke bitterbal met daarbij nog een gratis entree zijn deze middagen een begrip geworden in de regio.

"Ook nu weer ging er een bus rond, waar niet-leden van de KBO Beek en donateurs van de Zonnebloem, ons kunnen sponsoren zodat ook volgend jaar alles kan blijven zoals het nu is, de muzikanten zijn er al voor vastgelegd", aldus Gérard Tesser, voorzitter van KBO Beek (te bereiken onder nummer 024 3226377 voor alle info).

Meer berichten