Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kerk Heumen, Nederasselt en Overasselt

Kerk Heumen, Nederasselt en Overasselt

Heumen-St.Georgius

Weekennd 26/27 okt. geen viering in deze kerk.

Nederasselt-H.Antonius Abt

Zaterdag 26 okt. 19.00 uur Eucharistieviering, samenzang, Yves Mambueni. Gebedsintenties: Fam. Thé Derks-Bruijsten en zonen.

Overasselt-H.Antonius-Abt

Donderdag 24 okt. 19.00 uur. Donderdagavondgebed in het Parochiecentrum. Zondag 27 okt. 11.00 uur Eucharistieviering/Allerheiligenviering m..m.v. Gemengd Koor, Yves Mambueni. Gebedsintenties: Truus Gerrits / voor de familie Tünnissen / Cor van Uden / Tineke Schouten / Piet Arts en Ne3lly Arts-Sengers / Antoon Derks en Tilly Derks-Klaassen / Thomas van Boekel / Marietje Derks-Jordens / Gerard Schiks / fam.Theunissen-Hendriks / voor een goede oplossing / Loes Bloo (namens de buren).

Bingo in Groesbeek

GROESBEEK - Iedere donderdagavond wordt er bingo gespeeld in cultureel centrum De Mallemolen aan de Kloosterstraat 11 in Groesbeek.

De hoofdprijs bedraagt wekelijks 250 euro. Daarnaast is er nog de jackpot in de wacht te slepen, deze kan tot maximaal 400 euro stijgen. Als de jackpot er dan nog niet uitgaat dan worden er vier extra rondes gespeeld van ieder honderd euro. De opbrengst van deze bingoavonden komt geheel ten goede aan zes verenigingen. De zaal van De Mallemolen is al om 19.00 uur geopend maar de bingoballetjes gaan pas om 20.00 uur rollen. Meer informatie staat op www.mallemolengroesbeek.nl.

Meer berichten