Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jennifer Porter. (foto: Dana Packerd)
Jennifer Porter. (foto: Dana Packerd) (Foto: Dana Packerd)

Optreden Jennifer Porter bij De Waard van Kekerdom

KEKERDOM - Na een aantal geslaagde concertreeksen in de regio Berg en Dal, presenteert Real Roots Cafe LIVE op vrijdag 8 november een live optreden van de Jennifer Porter.

Jennifer Porter is een enorm getalenteerde artieste, die zowel in de jazz, blues, country en zelfs in opera actief is. Deze oogstrelende jonge vrouw heeft een tweedegraads zwarte band in Tai Jujitsu en heeft daarvoor een voortgezette opleiding gevolgd in Kali en Jeet Kun Do. Een mooiere en krachtigere introductie konden we even niet voor jullie bedenken.

Als muzikant stond Porter al op jonge leeftijd voor grote klassieke en jazzorkesten te zingen, waaronder het wereldberoemde Glenn Miller Orchestra. Daarnaast is Porter ook een volleerd Blues-pianiste en speelde ze met accordeonist C.J. Chenier (John Mayall, Paul Simon). Oorspronkelijk opgeleid als operazangeres en klassiek pianiste, houd ze zich live moeiteloos overeind met haar brede muzikale pallet, dat momenteel varieert van Jazz, Blues en Country.

Naast het nodige eigenwerk zal Jennifer Porter deze avond ook eigenzinnige covers van Rolling Stones. Bette Midler, Bob Dylan, Tom Waits, Van Morrison en Joe Cocker brengen. Het Nederlandse Blues Magazine pretendeerde zelfs dat liefhebbers van het warme soulvolle werk van Norah Jones, Jennifer Porter niet mogen missen.

Entree, voor dit avondvullende concert GRATIS. Aanvang is 20:00. In verband met een beperkt aantal zitplaatsen wordt reserveren aanbevolen. Dit kan via het contactformulier op de Real Roots Cafe website (https://www.realrootscafe.com) of via e-mail realrootscafe@gmail.com.

Meer berichten