Logo gemeentenieuwsonline.nl

Compleet Santiago de Compostella beleven in Overasselt

OVERASSELT - Verhalen, interviews, Spaanse broodmaaltijd, film en muziek bij Filmcafé Overasselt op zaterdag 23 november.

Vijf mensen uit Overasselt, die deze pelgrimstocht volbracht hebben, vertellen wat ze hebben meegemaakt en wat het hen heeft gebracht. Er is gelegenheid om vragen te stellen. Na ongeveer een uur wordt er een Spaanse broodmaaltijd geserveerd.

Als afsluiting wordt de indrukwekkende film 'The Way' vertoond. Deze film gaat over een oogarts uit Californië, die op een dag het bericht krijgt vanuit Frankrijk dat zijn zoon Daniel bij een storm in de Pyreneeën is overleden. Hoewel de relatie tussen hen nooit echt goed was, besluit Tom toch naar Frankrijk te reizen, waar hij ontdekt dat Daniel was begonnen met de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Tom besluit zelf de route uit te lopen.

"Een film met een lach en een traan. Het is een avond voor iedereen, maar zeker voor hen die deze wandeling ooit wel eens willen lopen. U kunt veel informatie en inspiratie verwachten. Wilt u deze Spaanse avond bijwonen, dan kunt kaartjes via www.filmcafeoverasselt.nl reserveren."

Het aantal voor het hele programma is beperkt (75 kaarten), alleen voorverkoop. Vroegtijdig bestellen is gewenst. De voorverkoop is gestart. Inloop 16.30 uur. Het programma begint om 17.00 uur. Prijs: 15,00 euro. Wilt u alleen de film bekijken dan is de aanvang 20.15 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. Prijs: 7,00 euro en voor vrienden van Filmcafé Overasselt €5,00 euro.

Meer berichten