Logo gemeentenieuwsonline.nl
Oude tempel in Agrigento, Sicilië. (eigen foto)
Oude tempel in Agrigento, Sicilië. (eigen foto) (Foto: Eigen opname)

Parterre over (im)perfectie

GROESBEEK - Parterre is een vorm van samenkomen rond een aanstekelijk thema aan het eind van de zondagmiddag. In de ruime, sfeervolle omgeving van het oudste gebouw van Groesbeek. We steken wat van elkaar op en brengen ook eigen gedachten en ervaringen in.

Deze middag gaat over (im)perfectie. We leggen de vraag in het midden, hoe we kunnen omgaan met het feit dat we zelf niet volmaakt zijn en ook anderen om ons heen niet. En toch kunnen we het wel goed met elkaar hebben. In de buurt, in de club, op het werk, in de winkel of op straat… Hoe lukt dat te leven met imperfectie, of hoe soms niet?

Parterre is eenvoudig van opzet. Na een korte inleiding bij het thema worden verhalen, gedachten en vragen gedeeld. En ter afsluiting is er ontmoeting en nagesprek met een hapje en drankje. Ieder is welkom. Het is prettig voor de organisatie als je je tevoren aanmeldt, maar spontaan komen en/of iemand meenemen is ook prima.

Kortom: 24 november van 16.00 tot 18.00 uur ben je welkom. In het Kerkgebouw van de Protestantse Gemeente Groesbeek, Kerkstraat. Info: nikoraaphorst@t-mobilethuis.nl.

Meer berichten