Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Zalmpodium presenteert Archie's Grand Adventure

MILLINGEN - Archie's Grand Adventure speelt zondag 17 november om 14.00 uur in het kerkje Zalmstraat 8 in Millingen aan de Rijn. De toegang is zoals altijd gratis. Wel doet na afloop de bekende hoge hoed zijn ronde voor een vrijwillige bijdrage.

Archie's Grand Adventure is een vrij jonge Nijmeegs-Utrechtse indiefolkband, bestaande uit: Jan Hendrik Venhuizen(gitaar, zang), Stijn van den Bogaard (bas), Saro Lozano Parra (zang) en Jelle van Aanholt (zang, gitaar, mandoline). De band in de huidige vorm is in 2017 officieel opgericht, maar Jelle en Jan Hendrik zingen en schrijven al sinds hun schooltijd samen muziek. Als het maar even kon: buiten. In 2018 zijn Stijn en Saro bij de band gekomen, en zijn veel van hun nummers in een nieuw jasje gestoken. Ze schrijven eigenzinnige meerstemmige liedjes, geïnspireerd door artiesten als Crosby, Stills & Nash, Simon & Garfunkel, Tallest Man On Earth en Elbow. Zij speelden al in de grote Domkerk in Utrecht in het kleine Torpedotheater in Amsterdam en nu dus ook in ons mooie Zalmkerkje in Millingen aan de Rijn.

"Wij waren zeer verrukt toen wij Archie's Grand Adventure voor de eerste keer hoorden, en wij zijn dan ook erg blij dat wij ze hebben kunnen overhalen om naar Millingen te komen. Wilt u al iets van ze horen? Kijk op You tube en zoek: Archie's grand adventure." Komt op tijd, want 'Vol is vol', zei de pastoor.

Meer berichten